dilluns, 9 de novembre del 2009

5. Tirant enamorat
Estimat Tirant lo blanc:

"Jo entenc el seu patiment i sofriment, quant vos ho desitgeu li direu quant l'estima i quant desitgeu tenir-la entre els vostres braços i sentir la seva pell. Potser és el destí que us està posant a prova ja que abans vostè no creia en l'amor, abans pensava que aquest sentiment restringia la seva llibertat i ara que teniu aquest sentiment a la vostra pell i sabeu quin és el sentint d'estimar a algú, si tant l'estimeu con vostè mateix diu enfronti els seus temors i lluiti per el seu amor cap a Carmesina. Sé que encara que pasi el temps esteu destinats a estar junts, només us diré que lluiti per aquest gran amor amb suor i llàgrimes així també la bella Carmesina s’adonarà que vostè és un gran cavaller i un gran home al mateix temps.
Ja us adonareu quan estigueu junts que el vostre desig d'estar amb ella s’haurà complert i per fi podrà sentir la vostra pell contra la seva, els vostres llabis contra els seus, podrà tenir-la entre els seus braços, entregar el seu amor amb ànima i cor.
Jo us vull ajudar i vull que aquest patiment i desig acabi; per això us ajudaré, intentaré saber si Carmesina té els mateixos sentiments que vostè i així vostè deixarà de patir."

Attentament: Diafebus el vostré cosí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada